Ďalší zdravý recept na cheesecake, ktorý máte aj v diéte schválený cez trénera. Vlastne tento je priamo od trénerky, takže vám ho nikto nebude vyčítať. Vysoký podiel bielkovín, nízky podiel sacharidov, kvalitné kakao a vanilka. K tomu bezlepkový korpus z mandľového mlieka, pohánkových vločiek a strúhaného kokosu, a skvelý fit dezert je na svete. Dobrú chuť!
Na korpus potrebujeme
- 1 hrnček strúhaný kokos
- 2 hrnčeky pohánkové vločky
- 1 hrnček mandľové mlieko
- 2 PL kokosový olej
- stévia alebo iné sladidlo
Na plnku potrebujeme
- 800 g tvaroh
- 500 ml smotana
- 6 ks vajec
- stévia alebo iné sladidlo
- 1 odmerka čokoládového proteínu
- 1 PL kakao
- 1 odmerka vanilkového proteínu
- 1 ks vanilkový struk
Na polevu potrebujeme
- 1 balenie 80% čokoláda
- 2 PL kokosový olej
Postup
- Ingrediencie potrebné na korpus rozmixujeme, natlačíme na spodok vymastenej formy.
- Tvaroh, smotanu, vajcia a stéviu vymiešame, rozdelíme na dve časti. Do jednej primiešame čokoládový protein a kakao, do druhej vanilkový protein a vanilku.
- Zmesi lejeme na striedačku do stredu formy.
- Pečieme v rúre pri 170°C 50-60 min.
- Rozpustenou čokoládou ozdobíme vychladený cheesecake a podávame.

FIT POBYTY