← Späť

Čokoládovo-vanilkový proteín cheesecake

Petra Bečáriková júl 9, 2017

Ďalší zdravý recept na cheesecake, ktorý máte aj v diéte schválený cez trénera. Vlastne tento je priamo od trénerky, takže vám ho nikto nebude vyčítať. Vysoký podiel bielkovín, nízky podiel sacharidov, kvalitné kakao a vanilka. K tomu bezlepkový korpus z mandľového mlieka, pohánkových vločiek a strúhaného kokosu, a skvelý fit dezert je na svete. Dobrú chuť!


InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Na korpus potrebujeme

  • 1 hrnček strúhaný kokos
  • 2 hrnčeky pohánkové vločky
  • 1 hrnček mandľové mlieko
  • 2 PL kokosový olej
  • stévia alebo iné sladidlo

Na plnku potrebujeme

  • 800 g tvaroh
  • 500 ml smotana
  • 6 ks vajec
  • stévia alebo iné sladidlo
  • 1 odmerka čokoládového proteínu
  • 1 PL kakao
  • 1 odmerka vanilkového proteínu
  • 1 ks vanilkový struk

Na polevu potrebujeme

  • 1 balenie 80% čokoláda
  • 2 PL kokosový olej

Postup

  1. Ingrediencie potrebné na korpus rozmixujeme, natlačíme na spodok vymastenej formy.
  2. Tvaroh, smotanu, vajcia a stéviu vymiešame, rozdelíme na dve časti. Do jednej primiešame čokoládový protein a kakao, do druhej vanilkový protein a vanilku.
  3. Zmesi lejeme na striedačku do stredu formy.
  4. Pečieme v rúre pri 170°C 50-60 min.
  5. Rozpustenou čokoládou ozdobíme vychladený cheesecake a podávame.

Petra Bečáriková

MAXIMUS GYM

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY