← Späť

Raffaello guľky na zdravý spôsob

Diana Vidáková dec 9, 2017

Existuje vlastne niekto, kto nemá rád Raffaello guľky? Chrumkavá mandľa vložená v jemnej smotanovej náplni a nakoniec obalená kokosom bol jednoducho skvelý nápad, nech ho vymyslel ktokoľvek. Jediným negatívom tejto pochúťky je jej zloženie, ktoré ani zďaleka nie je fit. V našej zdravšej verzii sú ale nekvalitné rastlinné oleje, biely cukor a pšeničná múka nahradené zdravšími alternatívami a tak vznikla táto dobrota, ktorá je od originálu na nerozoznanie. Vyskúšajte a uvidíte!


InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Čo potrebujeme

  • 150 g kešu natural (namočené cez noc vo vode)
  • 50 g kokosové mlieko (z plechovky – tuhá časť)
  • 30 g kokosová múka
  • 40 g strúhaný kokos rozomletý najemno
  • 20 g vanilkový proteín
  • 2 PL kokosový zero topping/med (alebo iné sladidlo)
  • rumová aróma
  • cca 20 ks mandle
  • strúhaný kokos – na obalenie

Postup

  1. Kešu zlejeme z vody, v ktorej boli namočené, pridáme kokosové mlieko, rumovú arómu, zero topping a rozmixujeme na krém.
  2. Pridáme kokosovú múku, rozomletý kokos, vanilkový proteín a vypracujeme tuhé cesto (dáme zatiaľ do chladničky).
  3. Mandle obvaríme vo vriacej vode, asi minútu. Scedíme a po vychladnutí zbavíme šupky.
  4. Na rozpálenej panvici s trochou kokosového oleja (použila som v spreji) opražíme mandle a necháme vychladnúť. (3. a 4. bod nie je nevyhnutný)
  5. Potom už len tvoríme guľky, do každej vložíme opraženú mandľu a obalíme v kokose.


Diana Vidáková

MŇAM APP

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY