← Späť

Jesenná cviklovo-jablková nátierka

Katarína Kopúnová nov 18, 2017

Sú dni, kedy máte ráno chuť na sladké, sú dni, kedy na slané. No a táto zdravá nátierka od dievčat z Jem Iné je tu pre tie, kedy sa neviete rozhodnúť! Sladko-slaná kombinácia varenej cvikly, jabĺk, soli a korenín je spolu so zdravým chlebíkom ideálnou voľbou na jesenné rána. Ochutnajte a uvidíte!


InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Čo potrebujeme

  • 500 g cvikly
  • 300 g jabĺk
  • šťava z 1 citróna
  • morská soľ podľa chuti
  • mleté čierne korenie podľa chuti
  • 1 – 2 PL olivového oleja
  • kôpor na ozdobenie a dochutenie

Postup

  1. Cviklu umyjeme a varíme v šupe do zmäknutia. Šupka sa lepšie odstráni z uvarenej cvikly ako zo surovej.
  2. Cviklu necháme vychladnúť a s jablkom nastrúhame na jemnom strúhadle alebo použijeme kuchynský robot.
  3. Zmixujeme, prípadne ručne premiešame, pridáme soľ, čierne korenie, citrónovú šťavu a olivový olej.
  4. Ozdobíme nasekaným kôprom.

Chýbajú vám doma zdravé chlebíky? Nájdete ich v našom Morning Boxe


Katarína Kopúnová

FOOD KUT

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY