Ren Hečková

KOLACHELLA

Nikdy som si nemyslela, že budem jeden z tých šťastných ľudí, ktorí objavili, čo ich skutočne baví a dokonca i živí. Kuchárske a pekárske remeslo som si osvojila postupne sama, pretože ma vždy fascinovalo a bavilo. Po doštudovaní VŠ som si teda spravila rekvalifikačný kurz a tak mi k dvom diplomom pribudol aj ďalší, ten cukrársky. Počas študijného pobytu v Taliansku som sa snažila okrem učenia venovať i sledovaniu priprav koláčov v miestnych kaviarničkách, kde to dýchalo harmóniou a kľudom. Tie vládnu aj v mojej kuchyni, a to počas procesu výroby každej z mojich dobrôt, ktoré pečiem na súkromné objednávky, svadby, sladký catering a tiež rôzne iné príležitosti. Sama však jem sladké len veľmi zriedkavo a v malých množstvách. Vôňa koláčov mi totižto absolútne postačuje.