← Späť

Pečený sumec so špargľovo-cícerovým pyré

Petra Bečáriková feb 26, 2017

Pri zdravom stravovaní počúvame, ako tréneri, najčastejšie 2 výhovorky: fit strava je príliš monotónna a tiež je príliš zložitá na každodennú prípravu. A odpoveď? Sú ňou recepty ako tento jednoduchý a chutný sumec s ešte chutnejším špargľovo-cícerovým pyré, ktorý máte celý hotový za 25 minút. Dobrú chuť!

InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Na pyré potrebujeme

  • 1 zväzok zelenej špargle
  • 50 g vareného cíceru
  • 2 strúčiky pečeného cesnaku (pečieme s rybou)
  • 8 ks čierne olivy
  • 1/2 avokádo alebo väčší plátok masla
  • himalájska soľ

Na prípravu ryby potrebujeme

  • 150 g filet sumec
  • čierne korenie
  • himalájska soľ
  • rozmarín
  • ghee maslo

Postup

  1. Špargľu uvaríme v slanej vode, scedíme a rozmixujeme na hladký krém s ostatnými ingredienciami.
  2. Rybu osolíme, okoreníme, opečieme z oboch strán na rozpálenom ghee masle alebo pečieme v predhriatej rúre na 180°C cca 15 minút.

Tagy

Petra Bečáriková

MAXIMUS GYM

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY