← Späť

Recept – Marhuľová mini tortička – Šmakoun

Petra Bečáriková júl 11, 2015

InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

1. Korpus:

  • 2 PL strúhaný kokos
  • 2 PL mleté mandle
  • 1 PL mandľová muka
  • 1 PL kokosový olej
  • Sladidlo – erytritol alebo med

 

Všetko spolu vymiešame, masu natlačíme na spodok formy.


2. Želatínový základ

  • Rastlinná želatína – Agar
  • 3 dcl vody

 

Z vody a agaru si pripravíme želatínu, kým vychladne, vymiešame si krém.


3. Krém

  • 100 g Šmakouna s príchuťou marhuľa
  • 2 dcl Mandľové mlieko
  • Erytritol (resp. med)
  • 2 marhule – Na drobno nakrájané

 

Šmakouna, mlieko, erytritol rozmixujeme, vmiešame nakrájané marhule a vychladenú želatínu 1,5 dcl. Zmes vylejeme do formy a dáme zachladiť. Keď stuhne, nalejeme marhuľovú želatínu a dáme opäť zachladiť.


4. Marhuľová želatína

 

1,5 dcl želatínového základu rozmixujeme s medom, dvoma marhuľami a 1 PL citrónovej šťavy.


Dobre vychadenú tortu podávame najmä po športovom výkone, prípadne v doobedňajších hodinách, keďže sa síce jedná o výžívný, ale stále o sladký zákusok.


Petra Bečáriková

MAXIMUS GYM

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY