← Späť

Teriyaki losos s celozrnnými cestovinami

Jana Abelovská jan 3, 2018

Losos je ryba, ktorá chutí dobre, aj keď ju len s jemnými koreninami opražíte na panvičke. Ak vám ale takáto “obyčajná” verzia nestačí a zároveň obľubujete ázijskú kuchyňu, tento recept na domácu Teriyaki marinádu vám padne vhod. K tejto Teriyaki-lososovej dvojkombinácii už stačí len pridať chutné cestoviny a zdravý fit obed je hotový. Dobrú chuť!


InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Na jednu porciu potrebujeme

  • 50 ml sójovej omáčky
  • 10-15 g nasekaného zázvoru
  • šťava z 1/2 citróna
  • 1/2 veľkej chili papričky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • filet lososa
  • 1 čl sezamových semienok
  • 1 PL medu
  • celozrnné cestoviny

Postup

  1. Marinádu pripravíme zmiešaním sójovej omáčky, zázvoru, šťavy z citróna, chili a cesnaku.
  2. Lososa marinujeme približne 30 minút
  3. Marinádu bez lososa následne prelejeme na panvicu, pridáme sezamové semienka a med.
  4. Chvíľku povaríme a pridáme kúsky lososa. Smažíme až kým losos nie je prepečený podľa preferencii.

 


Jana Abelovská

EAT BAKE TRAVEL

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY