← Späť

Batátové chipsy s parmezánom (video)

Ren Hečková dec 28, 2017

Asi ste nepredpokladali, že medzi receptami, ktoré odporúčajú tréneri, nájdete aj jeden na zemiakové chipsy. Prečo to robíme? Lebo na jednej strane vieme, že na stole pre návštevy niečo chutné byť musí a na strane druhej, aj také chipsy sa dajú spraviť na zdravší spôsob. Najmä ak na ich prípravu použijete nutrične kvalitnejšie sladké zemiaky. K tomu už len obyčajnú soľ, trochu olivového oleja, parmezán, zapečieme a hostia budú nadšení. Dobrú chuť!


InBody diagnostika v Bratislave

Merajte si svoj diétny progres! Počas diagnostiky zistíte svoje % tuku a svalov v tele, hodnotu viscerálneho tuku, zadržiavanie vody a iné parametre. Vaša premena začína už dnes!

Čo potrebujeme

  • 1-2 ks batáty
  • 1 PL olivový olej
  • Parmezán (podľa chuti)
  • Himalájska soľ

Postup

  1. Batáty nakrájame na tenké plátky a poukladáme na vystlaný plech.
  2. Osolíme, polejeme olejom a posypeme nastrúhaným parmezánom.
  3. Pečieme pri 195°C cca 15-20 minút.


Ren Hečková

KOLACHELLA

MOJE ČLÁNKY

Sledujte nás

Proteínová stracciatella roláda

Diana Vidáková apr 4, 2019

Tvarohové fit pagáče

Diana Vidáková jan 10, 2019

Jablkovo-škoricová fit bábovka

Veronika Fabianová dec 30, 2018

FIT POBYTY